Over ons

A&H Projekten is een adviesburo dat is opgericht in 1995. De basis van ons buro is kennis op het gebied van wetgeving, marktstandaarden, auditing, techniek, technologie en organisatiekunde. Met deze kennis stelt ons buro zich ten doel de bedrijfsprocessen binnen de voedingsmiddelenindustrie te structureren en optimaliseren, zodat er voldaan wordt aan de eisen die gesteld worden aan kwaliteit en voedselveiligheid. Er wordt gewerkt met ervaren consultants, die op projectbasis bij bedrijven worden ingezet.
 
De hoofdactiviteiten van de consultants zijn:

  • Opzetten / implementeren kwaliteitszorgsystemen (o.a. HACCP, BRC, IFS, FSSC 22000, ISO 9001, ISO 14001 en MVO)
  • Uitvoeren (interne) audits
  • Verzorgen van opleidingen
  • Interim kwaliteitsmanagement

 
De werkzaamheden van de consultants vinden o.a. plaats in de volgende sectoren: groente- en fruit, zuivel, vleesverwerking, bakkerijen, conserven en logistiek.
 
Onze consultants zijn jarenlang door certificerende instellingen ingezet om binnen de levensmiddelenindustrie certificeringsaudits uit te voeren.
 
Door de jarenlange ervaring zijn wij in staat om gericht en vanuit een praktisch oogpunt onze klanten te adviseren en te begeleiden bij hun certificering. Wij weten bijvoorbeeld precies wat er wel en niet in een handboek moet staan.